Warning: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in /home/schoolkorf/domains/schoolkorfbalkampen.nl/public_html/libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php on line 1444
KangoeroeKlup

KangoeroeKlubOok dit schooljaar wordt er weer een schoolkorfbaltoernooi georganiseerd, maar deze is anders dan andere jaren.
Op woensdagmiddag 16 mei 2018 wordt er een KangoeroeKlup feest georganiseerd. Dit feest is voor alle kinderen van groep 1 t/m 3.

Waar: Korfbalvereniging Wit-Blauw/Green Organics
Wanneer: 16 mei 2016 van 13:30 tot 14:45 uur of van 15:15 tot 16:30 uur
Kosten: €1,- per kind

Het is van belang dat de kinderen worden opgegeven, zodat de organisatie weet hoeveel kinderen er komen. Dit kunt u doen door op te geven door middel van de sportpas https://www.sportpas.nl/kampen/gemeente-kampen. Heeft uw kind geen sportpas, dan kan er ook opgegeven worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het zou fijn zijn als u deze gegevens in de mail zet, dan weten wij wie er komen!

• Voornaam en achternaam
  • Leeftijd
  • Welke school
  • Welke groep
  • Welke tijd: 13:30 tot 14:45 of 15:15 tot 16:30

Mocht u vragen hebben over het KangoeroeKlup feest dan kunt u contact opnemen (via de mail) met Denice de Vries (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groeten,

Namens de organisatie van het KangoeroeKlup feest,
Denice de Vries